Fejléc kép

Gyakran Ismételt Kérdések

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2017. november 30. és december 2. között Kamarai Kupon Napok néven egy nagyszabású akciót hirdet a budapesti vállalkozói közösség számára. A Kamara stratégiájában kiemelt szerepet foglal el olyan megoldások kidolgozása és bevezetése, melyek a vállalkozások napi életét könnyítik meg, támogatást nyújtva ezzel üzleti sikereik eléréséhez.

Az akció keretein belül a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, együttműködve közel 4000 tagjával, hogy kedvezményeket biztosítson olyan területeken, amelyek a vállalkozói szektor számára hozzájárulnak a vállalkozói tevékenységükhöz szükséges áruk és szolgáltatások kedvezményes eléréséhez.

Minden rendezett tagsággal bíró önkéntes kamarai tagunk feltöltheti egyedi ajánlatát.

Az ajánlat feltöltése két lépésben történik. Első lépésként, regisztrálja vállalkozását a www.kamaraikuponnapok.hu/partnerek, „Még nem regisztrált” adatlap kitöltésével. Amennyiben válllakozása megfelel  a részvételi feltételeknek, tizenkét órán belül érvényesítésre kerül a felhasználói fiókja. Második lépésként, jelentkezzen be a www.kamaraikuponnapok.hu/partnerek „Bejelentkezés” menüpontja alatt és töltse fel ajánlatát, valamint üzletének elérhetőségét.

Azok a budapesti vállalkozások vehetik igénybe az ajánlatokra vonatkozó kedvezményeket, akik minden évben befizették a kötelező kamarai hozzájárulásukat. 

Az ajánlatok menüpont alatt válassza ki azokat a kedvezményeket, amelyeket az akció időtartama alatt igénye  szeretne venni. A kuponon a "kérem" gombra kattintva, egy gyors regisztráció után elérhetővé válik a kupon, vagy az a link, aminek segítségével jogosulttá válik a kedvezményekre. 

Vásárlásnál mutassa fel nyomtatott vagy elektronikus formában elmentett Kamarai Kupon Napok Igazolványát, online vásárlás esetén pedig  a partner ajánlatának linkjére   kattintva érheti el kedvezményét.

Abban az esetben, ha módosítani szeretne már elküldött ajánlatán, kérjük,  vegye fel a kapcsolatot  munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek egyikén: 

+36 30 2720280, +36 20 3902822