Fejléc kép

Kamarai Kupon Napok 2017 ősz

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2017. november 30. és december 2-a között első alkalommal hirdeti meg a Kamarai Kupon Napokat. Ezeken a napokon a Kamara a budapesti székhellyel rendelkező vállalkozásokat segíti azzal, hogy a vállalkozói tevékenységhez szükséges árukat és szolgáltatásokat kedvezményesen érhetik el.

Több mint 190 üzlet, 321 kedvezményeiből választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelő ajánlatot. A Kamarai Kupon Napokhoz olyan nagy vállalatok csatlakoztak már, mint a Porsche Hungaria, Extreme Digital, Telenor, Mol, MKB Bank, Office Depot, illetve pályázatírók, közjegyzők és a BKIK is kedvezményes szolgáltatásaival segíti eredményes vállalkozói tevékenységét.

Ahhoz, hogy részt vegyen a Kamarai Kupon Napokon nem kell mást tennie, mint az egyik ajánlaton keresztül regisztrálnia az oldalon, követni utasításainkat, letölteni a kuponokat és kiélvezni a kedvezményes lehetőségeket.

Amennyiben Ön már a Kamara Önkéntes tagja, nemcsak vevőként, hanem eladóként is csatlakozhat a Kamarai Kupon Napokhoz. A partnerek menüpont alatt további részleteket olvashat a csatlakozási lehetőségekről.

 

AJÁNLATOK